Beneficii

Ne ocupam noi de toate aspectele privind activitatea dvs financiar-contabila.
Veti avea siguranta unor servicii prestate de profesionisti contabili.

Toate societatile au nevoie de servicii de contabilitate, iar importanta si obiectivele contabilitatii s-au dezvoltat foarte mult in ultima vreme.

Profesionistii contabili au un rol important în orice activitate desfasurata de dvs. Investitorii, creditorii, patronii si alte sectoare ale comunitatii financiare, conteaza pe profesionistii contabili pentru o contabilitate financiara si raportari corecte, pentru un management financiar eficient si sfaturi competente referitoare la o varietate de aspecte legate de afaceri si impozite. Acest lucru a dus, in ultimii ani, la o crestere a tendintei de externalizare a serviciilor contabile, atat la nivel european, cat si la nivel national.

 

Ce inseamna, de fapt, externalizarea serviciilor contabile?

Succint, a externaliza serviciile contabile inseamna a contracta o firma specializata in acest  domeniu, care se va ocupa de aceasta parte a business-ului, pentru care investitia in resurse ar fi semnificativa.

Prin externalizarea serviciilor de contabilitate catre societatea noastra, suntem pregatiti fie sa sprijinim, fie sa preluam activitatile desfasurate in cadrul departamentului financiar contabil al societatii dvs. In acelasi timp, va oferim consultanta si suport permanent, astfel incat dvs. sa luati cele mai bune decizii.


Care sunt avantajele externalizarii serviciilor contabile catre societatea noastra?

  • reducerea costurilor societatii dvs., prin simplul fapt ca nu mai este necesara recrutarea de personal pentru departamentul financiar contabil, spatii de birouri suplimentare,  telefonie, calculatoare si reducerea semnificativa a costurilor ce deriva din salarizare, beneficii, prime;
  • cresterea eficientei activitatii desfasurate de societatea dvs., prin concentrarea pe domeniul in care sunteti specializati, deci pe principala activitate generatoare de profit;
  • consultanta permanenta din partea societatii noastre;
  • cheltuielile cu serviciile prestate de societatea noastra sunt deductibile fiscal;
  • va oferim garantii de calitate si confidentialitate, prin contract.
  • reprezentare in relatia cu institutiile statului