Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII

Conditii Generale pentru utilizarea site-ului www.evolutionmediaprest.ro

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site. 

INTRODUCERE

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.evolutionmediaprest.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesând si navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Evolution Media Prest detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Nu aveti dreptul sa redistribuiti, vindeti sau dezasambla aplicatia software într-o forma perceptibila de catre oameni.

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute in acest site sunt proprietatea Evolution Media Prest, care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.

Intregul continut al site-ului www.evolutionmediaprest.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de Evolution Media Prest. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea  Evolution Media Prest.

Accesul si utilizarea paginii www.evolutionmediaprest.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare in cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Informatiile prezente pe www.evolutionmediaprest.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii www.evolutionmediaprest.ro  pentru folosinta dvs. personala, fara intentii comerciale.

In orice alte situatii, continutul www.evolutionmediaprest.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamantul explicit al reprezentantilor www.evolutionmediaprest.ro

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor Evolution Media Prest.

 Evolution Media Prest nu va acorda nici o garantie referitoare la:

  • evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;
  •  neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
  •  inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, Evolution Media Prest nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.
Toate informatiile prezentate pe site cu privire la serviciile www.evolutionmediaprest.ro preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului www.evolutionmediaprest.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea Evolution Media Prest in lipsa unor acorduri ulterioare.

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate  si exacte. Orice persoana care doreste sa beneficieze de serviciile prezentate in site este rugata sa contacteze Evolution Media Prest prin unul din mijloacele afisate in pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

INFORMATII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, acestea au ca scop identificarea dvs. sau posibilitatea de a va contacta.

Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume si prenume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate serviciile Evolution Media Prest , dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice. 

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de Evolution Media Prest utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.Evolution Media Prest nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoana care viziteaza site-ul www.evolutionmediaprest.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru:

  • prelucrarea acestor date si informatii personale de catre Evolution Media Prest;
  • transmiterea de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct;
  • solutionarea de catre Evolution Media Prest a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate;
  • alte activitati intreprinse de Evolution Media Prest si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

Evolution Media Prest va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dvs. in conformitate cu prevederile Legii 677/2001 si a Regulamentului (UE) 2016/679,  pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si  libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dvs. referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.